Chailatte

2012-06-10 ♥ 19:12:00

Jag är ju hemma nu, äntligen!
Nu ska jag gå och ta en lång och skön dusch. Känner mig som en gris eftersom vårat land inte är så jätte fräscht.... Men vi håller på och fixar det, eftersom vi fick det förra året så tycker jag att vi kommit långt ändå. Det går att sova där, vilket det inte gjorde innan! Lite gammalt, men mysigt. Miljön är så frid full.

Efter min dusch blir det iallafall Espresso houses chailatte. Kanske en macka, vi får se. Vi har iallafall jordgubbar, vet inte om det passar så bra till men ändå, två goda saker borde väll bli jätte gott, eller?! Vi har iallafall 3% mjölk till (röd).

Idag är det bara skit på TV, mest fotboll. Det är ju kul för dom som gillar det, men för oss som inte gillar det? Kanske får sätta på en film eller se några avsnitt av Andra Avenyn istället, det gör mig inget! Sen blir det kanske inte allt för sent eftersom jag ska orka sista veckan, eller så blir det väldigt sent eftersom det är sista veckan... Vi får se, haha.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0