Marstrand & Carlstens fästning

2012-07-28 ♥ 13:37:52
Nu tänkte jag börja med att berätta när jag var på Marstrand med mamma och hennes man. Det var jätta mysigt. Först på lördags förmiddagen den 21 juli låg vi och badade hela dagen. Sol och bad ute på Marstrand. solen sken och det var jätte mysigt! Båtarna i "Swedish Cup" åkte förbi oss också, många båtar var det! 
När klockan blev runt fyra gick vi till hotell rummet för att göra oss iordning, för klockan kvart i sju skulle vi vara på Carlstens fästning, som ligger längst upp på Marstrand. Vi kollade på Stefan Andersson och hans gäng. Det var underbart bra, rekomenderar det till alla! Lasse-Maja, No 90 kleist, Tordensköld och massa andra var med i skådespelet! Det var låtar från hans skiva No 90 Kleist, låtarna handlar om folk som satt på Carlstens fästning för länge sedan!
Tyvärr kunde inte min kamera ta kort i mörktet som var inne i fästningen....
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0