Lång promenad!

2012-07-11 ♥ 10:10:46

Igår gick jag och min kusin lång promenad. Runt hela ön, nästan 6 km. Duktigt tycker jag, jag känner att jag måste börja träna mera! En promenad varje dag. Eftersom vi gick samma runda i måndags också så är jag redan inne på dag tre.

Igår var vi även på Göksäter igen, shoppade lite mer, lite iPhone saker och annat. Billigt och bra! Jag ska visa allt jag köpte när jag kommer hem, promise!

Vädret är inte på topp, just nu sitter vi inne och kollar på TV, det blåser och är kallt! Men pappa och hans bröder är duktiga och jobbar på ute!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0