Jag är svag nu....

2012-07-05 ♥ 21:33:25
Detta är min blogg, och jag kan skriva vad jag vill, men vad har man egentligen en blogg för? Nu tänker jag bara skriva av mig. Eftersom jag känner skit och inte vet vad jag ska tänka eller säga. Detta kommer bli rörigt eftersom jag bara skriver vad jag tänker.
 
Idag mår jag inte bra, inte igår heller. Inte fysiskt dåligt, och inte direkt psykiskt heller, jag är bara ledsen och allt är jobbigt. Har brytit ihop minst tio gånger sedan igår eftermiddag. Så fort jag inte har något att göra och så fort jag blir ensam kommer det, liksom smyger sig på. 
 
Nu får jag aldrig mera träffa honom, och detta är riktigt jobbigt! Kommer sakna honom så SJUKT mycket! Han är världens gosigaste kille! Kommer och vill vara nära, som ett litet barn. Han blir (blev) glad när jag kom och viftade så mycket han kunde på sin lilla svans!
 
Varför ska naturen ha sin gång? Ibland hatar jag naturen, varför kan inte allt bara vara perfekt för en stund? Ingen är som honom, och ingen kan någonsin ersätta honom! Jag pratar såklart om min lilla John, VÄRLDENS BÄSTA, GOSIGASTE OCH SÖTASTE HUND!

JAG ÄLSKAR DIG LILLE JOHN WENNBERG
 
 

Kommentarer
Postat av: Sannalitens.se

Gud vad söt vovve! Är det din egen alltså? :)

2012-07-05 ♥ 21:41:33
Blogg: http://Sannalitens.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0