Hemma bäst!

2012-07-13 ♥ 23:37:57
Oj, vad skönt att vara hemma!
Vi kom hem vid sex tiden och har nu bara tagit det lungt, är så trött och orkar inget alls! Ska redigera lite bilder och göra något collage sen om jag hinner och orkar. Annars kan det dröja innan det kommer eftersom jag har mycket på shemat denna veckan! 
 
Imorgon ska jag på morgonen/förmiddagen baka och sedan ska jag på eftermiddagen åka in till stan och fika med min kära mor! Ska bli mysigt, hoppas på lite fint väder också!
Puss sålänge!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0