Baka Baka Baka

2012-07-29 ♥ 13:33:43
Jag håller fortfarande på att baka, men jag är inne på muffins nu. Äpplemuffins med topping! Hoppas det blir goda bara! Har hållt på ett bra tag nu, det var lite trixigt eftersom det var första gången och receptet stod lite krångligt... 
 
Ikväll kanske det blir brännboll och grillknytis här på ön. Vi får se, hoppas vädret håller i sig och inte börjar regna! Jag mår bättre så det är inte omöjligt att det blir av! Nu ska jag kolla till kakorna i ugen!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0