Avslappnad?

2012-07-15 ♥ 13:42:52
 
Då var jag hemma, en liten stund. Åker in till stan igen om ungefär tre timmar för att handla och sen möta upp pappas tjej och hennes dotter. Dom ska vara här till på torsdag och jag kommer inte få sitta vid datorn då!
 
Ikväll ska vi iallafall käka thai och imorgon ska vi till Gekås!!! Ska bli kul, hoppas jag! Det ska iallfall bli trevligt att träffa dom igen och jag hoppas att stämmningen blir lite mera avslappnad denna gången!men jag vet inte vad jag ska säga...
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0