App!!

2012-07-07 ♥ 20:55:09

Jag är på landet, och mottagningen är usel! Trots det försöker jag skriva ett inlägg, eftersom appen är tillbaka, äntligen! Dock ser jag inga förändringar...

Idag har vi grillat, massa kött, jätte gott! Om en liten stund blir det tårta, för mon faster fyller år imorgon! Vi sitter ute, semester till trots, det regnar ju inte ialllafall.

Resten av våran släkt ska komma på måndag och vi ska vara här hela veckan för att jobba och bygga! Hoppas på sol och fint väder.

Jag ska försöka uppdatera lite under veckan, om jag får lite mottagning! Men tack appen att du är tillbaka igen.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0