Vilken är min färg?

2012-01-25 ♥ 07:07:24

Jag är vaken, ligger i sängen och kollar på TV. Våra bästa år... Jag har ätit lite frukost, flingor och snart ska jag ta en macka!

Idag är det gympa och förarintyg, hoppas dagen går fort. När denna dagen är förbi har mer än halva veckan gått och då är det närmare nästa helg än förra helgen, SKÖNT!

Men nu ska jag fixa mig lite mera redo för att dra till skolan, måste gå halv åtta, men jag tänkte ge er en fråga att fundera över mesans jag är i skolan:

VILKEN HÅRFÄRG ÄR MIN FÄRG?


Kommentarer
Postat av: Mami

Om du tar den oranga så har du samma färg som dn syster, hon försöker bli blondin igen. Hon ser ut som en tegelvägg ungefär. Ha ha ha

2012-01-26 ♥ 19:32:01
Postat av: becka

Tror du skulle passa bra i brunt! :)

2012-01-31 ♥ 15:48:43
Blogg: http://beckasponny.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0