mer än halva veckan- check!

2012-01-25 ♥ 15:41:08


Har lämnat denna fina tjejen och sitter på biblioteket. Har ganska precis sluatat ennu en förarintygs lektion. Läraren sa att han "kämpade" för att sjuor inte ska få ha förarintyg för att dom inte kan räkna, taskiga gubben. När jag kommer hem ska jag käka lite och sedan kommer det bilder på mitt rum som nästan är klart!

Sen blir det som vanligt att plugga, NO, spanka och engelska till imorgon. Men nu har iallafall mer än halva veckan gått!

Men som sagt så hörs vi senare, ska om en stund dra mig mot färjan... Hare gött sålänge!
Puss och Kram från mig!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0