inte min tur dag!

2012-01-20 ♥ 14:47:58

Japp idag tog jag sovmorgon, eller egentligen inte. Jag var klar men la mig i soffan och somande om vid TN:n. Missade första lektionen, men det är första gången sedan andra dagen i sexan jag försovit mig till skolan så det får gå! Sen glömde jag gympakläderna i hallen när jag tog på mig jackan, inte min tur dag! Fredag den 13 en vecka för efter!

Om en stund ska jag åka till mamma, ska nog åka ganska snart. Efter att jag ätit lite mellanmål med min farmor och mina kusiner, mys mys!

Annars var det en ganska bra dag i skolan, bild, matte, KLF. Det var dom lektioner jag var med på. När vi hade idrotten  var jag och en kompis ute och gick! Så en soft dag har jag haft iallafall!

Hur har eran dag varit?

Här komemr två bilder på Lillis och hennes nya kompis "spargrisen"


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0