Färsk Lillis och bara 17 dagar!

2012-01-24 ♥ 19:23:22


Tjenare, började detta inlägget med en färsk bild på Lillis, visst är hon söt?!
Pappa har fått upp ytterliggare två hyllor på mitt rum så imorgon kanske jag visar. Men det kommer inte finnas några tavlor eller någon spegel upp på ett tag. Spegeln kommer när jag fyller år (om 17 dagar), inte alls långt kvar längre, cool!

Kom på en sak, vad är det för mening att ha en blogg om man inte vill att någon ska läsa den, så nu ska jag gå ut med det. Till vissa i skolan iallafall. Ni får gärna börja kommentera mera, såg på statistiken att det är ganska många läsare så kommentera gärna!

Nu ska jag snart fixa maten och sen blir det en dusch.
Sov så sött kära vänner!
puss & kram


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0