BOORING

2012-01-28 ♥ 17:50:08

Just nu har jag riktigt tråkigt, så jag försöker lära mig photoshop, resultat:

Håller helt klart med er att lillis kropp blev väldigt "fint" utklippt, haha! Pappa är och pratar med massa folk så jag sitter här själv. Lillis har gömt sig under soffan eller hos farmor. Jag sitter just nu och lyssnar på en låt som jag fått från denna tjej!
Denna:

Riktigt trött på den...

Vill ni veta en riktigt intressant sak?
Klart ni vill.
Jag har fått världens största finne i pannan! Finnar måste väll vara det värsta för utseendet som finnas? eller? Usch, Ogilla knapp!
Nu ska jag bara för det så och smörja in ansiktet med något starkt som får den äckliga finnen att försvinna, hoppas han(för det måste väll vara en jobbig killfinne?) hoppar bort innan måndag!

HJÄLP! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Undrar om jag nånsin får så tråkigt att jag klarar

att åstadkomma något liknande

2012-01-28 ♥ 21:56:26

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0