Blogg.se...

2012-01-23 ♥ 17:19:26

Som ni ser är nya headern uppe nu, jag får de hur länge den stannar och hur jag trivs med den (tryck på F5 om ni inte ser den)

Har precis kommit hem från en ganska bra dag i skolan, just nu äter jag lite mellan mål och ska snart börja plugga. Redan samlat på mig NO, SO, Svenska, engelska, förarintyg och spanska... Men jag hoppas det inte tar hela veckan eftersom jag och Josefin planerar att åka in och fika på stan på torsdag!
Annars har jag inget annat planerat i veckan.

Till er som bloggar på blogg.se har jag en fråga:
När ni designar eran blogg, blir det så för er ibland att hur mycket man en ändrar i stilmallen så ändras det inte i bloggen? Så har det blivit med bland annat mina kommentarer, jag har att det ska vara storlek 50 nu!

Nej, nu får jag starta pluggandet så jag kan bli klar någon gång!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0