Slagit till på riktigt

2012-02-10 ♥ 21:24:14

Ja, nu har sjukdomen slagit till ordentligt, feber, illamående och sjukt ont i halsen! Var bara med på tre första lektionerna i skolan idag och missade dom två sista, mådde och mår så himla dåligt. Idag har jag ätit sex stycken piggelin och ingenting annat innan pappa kom hem vid sex tiden då jag tvingade i mig lite potatismos... Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på Irene Huss

Hoppas ni mår bättre än jag gör, jag ska faktiskt sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon då det är mening att vi ska få gäster eftersom jag fyller år.

Sov gott

 


Kommentarer
Postat av: HANNA

vinnaren av ett iphoneskal är dragen! du hittar den i min blogg, lycka till ;)

2012-02-11 ♥ 10:42:10
Blogg: http://hannalovisasol.se
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

sv: tack :D

jo de är bara bra med mig :D kram

2012-02-11 ♥ 16:21:49
Blogg: http://eemma.se
Postat av: Nikki

Krya på dig!

Fick du nytta av mitt svar om teckensnitten?

KRAM

2012-02-12 ♥ 09:59:05
Blogg: http://nikkislilla.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0