recept på något gott?

2012-02-03 ♥ 07:15:36


(arkiv bild)

Jag nu ska jag dra mig mot skolan och kämpa den sista dagen innan helgen. Men fredagar är ganska cool i vår klass! Jag är bara lite avundsjuk på en klasskompis som åker till Thailand imorgon! Nu börjar jag få panik, har SO prov om media om ungefär en timme och jag kan knappt något alls. Har inte orkat träna så mycket och sakerna vill inte fastna i min hjärna. Jag får träna påvägen till skolan, eftersom att vi tydligen ska få betyg till sommaren...

Men nu ska jag packa ihop mig och sra mot skolan. Efter skolan (slutar klockan två) ska jag baka med mina kusiner. Men jag uppdaterar så klart när jag kommer hem innan baket. Någon som har tips på något gott man kan baka och frysa in? eller småkakor?


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0