På G till Landet!

2012-02-25 ♥ 10:26:02

Ja, nu är jag på hån igen, blev bara en timmes sovmorgon idag. Men för att komma till min favorit plats i Sverige så är det värt det! Vi har iallafall precis stannat till och köpt lite till lunch. Snart ska är vi framme vid Göksäter och ska shoppa lite. Jag har en jätte tung väska fylld med kamera, dator, bok och massa övnings häften. Återstår bara att se hur mycket jag hinner göra.

Idag känns det nästan som vår, snön är borta och solen skiner. Hoppas det håller i sig så vi kan få lite sommar snart, jag behöver verkligen det!

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0