Otur till tusen!

2012-02-27 ♥ 09:03:53


Godmorgon,
Igår hade jag verkligen min ottursdag. Det började med att jag skar mig på mixer saken när jag bakade, sedan brände vi makaronerna när vi skulle äta middag, dom smakade Skit, så jag skulle ersätta den med en avokado. Jag åt en bit av den den smakade också skit, den var möglig! Sen fick jag leva på sallad och pytte lite potatismos!

Nu sitter jag iallafall och slö tittar på sjukhuset innan det är dags att åka till skolan, Frukosten är uppäten och snart ska jag leta fram kläder att ha på mig. Denna natten hade jag näsblod igen, två gånger. Först vid fyra och sedan när jag tog bort papperet vid åtta så började det blöda igen!

Nu får vi och ni alla ha en bra måndag, slutar tjugo i fyra idag!
Puss & Kram älsklingar!


Kommentarer
Postat av: Valdivia

Nu är Veckans blogg utsedd! Kika in och se om det blev du och va gärna med igen! :D

Kram!

2012-02-27 ♥ 11:46:04
Blogg: http://valdivia.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0