Glass och....

2012-02-24 ♥ 21:07:06

en film.
Nu blir det glassbåt och någon film, får se vilken. Har ju precis kollat på minuten, äntligen något att kolla på på fredags kvällen! Blir inte allt för sent ikväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon! Finns det motagning så finns det uppdatering! Glöm inte dagens blogg <- Länk.
God natt nu alla fina och sov gott!


Kommentarer
Postat av: kkrazyjulia :s

Vet du vad?! Jag har en tävling på min blogg där DU kan vinna en personlig almanacka! Du får därefter själv välja färg/storlek och en massa annat. Kika in och va gärna med!:D

2012-02-24 ♥ 21:34:54
Blogg: http://kkrazyjulia.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0