81 dagar

2012-02-01 ♥ 07:01:38


Nu vill jag har sommaren tillbaka!
God morgon i allafall, nu är jag vaken och har ätit. Egentligen ska jag gå upp och ta på mig kläder och packa väskan innan jag ska gå till skolan, men min säng är så varm och det är så kallt utanför, COOOLD! Men det är ett måste, har ju förarintyg idag, dumma kossa...

Ha en bra onsdag, efter denna dag har mer än halva veckan gått, och idag är det 81 skoldagar kvar till jag går ut sjuan, låter inte så bra... Men bättre än 100 dagar. Men jag hoppas det går fort, fort och jätte fort. Det går nog fort till jag fyller år iallafall, bara 11 dagar kvar!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0