Mys vid brasan

2012-12-22 ♥ 20:32:46
Vi har precis ätit lite thai mat och nu är det mys vid brasan framför körslagets julspecial, riktigt mysigt och massor av julkänslor sprids i huset. En lugn kväll med andra ord!
 
Imorgon klockan elva ska vi vara i kyrkan på gudstjänst, då har jag gått mina fyra gånger som jag måste gå denna terminen. Men kyrkan är ju som mysigast i jule tider. Efter kyrkan blir det massor av förberedelser inför julafton, sånt som köttbullar, citronfromage och sill ska göras.
Ha en mysig kväll♥  
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0