ÄNTLIGEN!

2012-12-10 ♥ 11:16:49

Nu fungerar äntligen appen igen! Har under helgen inte kunnat komma in på appen och imorse kom jag inte in på bloggen via datorn heller! Det har varit struligt sedan blogg.se bytte sin startsida, tur att startsidan är fin...

Helgen som var har jag gjort massor av saker och tagit massa kort. När jag kommer hem ska jag börja redigera bilder och blogga! Jag ska visa vad jag fick i kalender i dag också! Kanske får jag vänta till imorgon eftersom jag har hemkunskaps prov imorgon!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0