water marbling naglar

2012-08-13 ♥ 10:27:39
Jag fixade lite med mina naglar precis. Testade det med marbeling. Var inte tänkt att jag skulle göra det från början. Därför grundade jag med grått... lite tråkigt... men ändå, såhär blev det: (Förlåt för dålig bild, det var svårt att ta)
 
Nu ska jag ut och klippa gräset, för det regnar inte längre! Skönt! Sedan ska jag duscha innan jag lite efter två ska åka till mamma! Blir nog en fika på stan innan vi åker hem, kanske hyra en film på vägen också!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0