U.N.D.E.R.B.A.R.T

2012-08-11 ♥ 23:43:04
Skönt, jag har kommit i säng efter denna ganska trötta men underbara dag med mina underbara vänner, med pizza, bad, sol och fotografering! Vet inte vad man skulle göra utan alla sina underbara vänner! Mer bilder från idag kommer nog upp imorgon! 
 
Just nu lyssnar jag iallafall på lite musik. Melissa Horn, Underbart fin musik. Men nu ska jag sätta på en film istället, imorgon blir det en lång sovmorgon, det lovar jag er! Sov gott!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0