Vilken dag är det?

2012-04-13 ♥ 12:32:14

Vet ni vilken dag det är idag? Jo det är

Har ni haft någon otur ännu? Det har jag. Jag fick gå världens omväg eftersom dom byggade på vägen och sedan hoppade min systers hund på mig så mina byxor blev aldeles leriga och äkliga!
Som ni kanske förstår är jag framme, jag försökte blogga på bussen men mitt internet ville av någon andledning inte fungera. Verken 3G eller mobilens...

Snart kommer min syster hit, då ska vi äta lunch och sedan fika. Fast jag tror hon ska tillbaka till jobbet efter någon timme, tyvärr!


Kommentarer
Postat av: Malva

- Det var det! :)

Allt brA?

2012-04-13 ♥ 13:21:30
Blogg: http://mkdn.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0