Trevligaste chauffören!

2012-04-04 ♥ 16:53:52

Hej folket, ännu en dag avklarad och imorgon går vi till två, sen är det PÅSKLOV! Ska bli så skönt med en veckans ledigt, något som jag behöver för att vila upp mig. Men innan lovet är det ju påsk, vi ska bort och det blir trevligt.

Men just nu sitter jag på bussen, ska in till stan för att träffa pappa och handla mat, så han ska slippa handla så mycket imorgon, eftersom jag inte har något bättre för mig följer jag med! Men en sak som är väldigt trevligt är den buss chauffören som kör nu, han hälsar så glatt på alla när dom går på, sånt är trevligt. TUMMEN UPP FÖR GLADA BUSS CHAUFFÖRER!


(bild google)


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0