Soon back 2 paradise

2012-04-15 ♥ 19:17:11

Idag har det kännts som att sommaren inte är allt för långt bort! Det känns bra, då kan man snart åka och spendera lite mera tid i paradiset!  

Foto: Jessica // På bild: Jag // Kamera: Sony A290 //Taget: Förra sommaren

Och imorgon är det långt ifrån paradiset, för imorgon är det dags att börja skolan. Men det blir kul att träffa alla vänner, sen är det bara nio veckor till sommarlov, minus två lovdagar, första maj, kristihimmelfärd, orientering, operation dagsverke och nationaldagen! Känns ganska lungt ändå!

Vi har ätit middag nu också, jag mår nästan illa. Resten av kvällen blir det bara att slappa vid TVn, kanske glass senare?!
Hur har eran dag varit? Vad har ni gjort?


Kommentarer
Postat av: ENDENISE - a mama's story

sv: Jag har ett +4 och ett +10, ibland brukar jag köra med båda två på :)

2012-04-15 ♥ 19:25:56
Blogg: http://endenise.se
Postat av: eC

Härlig bild! :-)

2012-04-15 ♥ 20:07:21
Blogg: http://ecanon.blogg.see

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0