Sommaren med Göran

2012-04-05 ♥ 21:01:05

Pappa är inte hemma än, ingen Lets´s dance? Så nu blir det ett glas juice, en glass och sommaren med Göran. Hur låter det? Helt okej? Jag är ganska nöjd med det iallafall! Jag tror faktiskt att Lillis saknade oss när vi var borta förra helgen, hon vill alltid vara nära oss nu och vill bli klappad, kanske ska man resa bort lite oftare, haha, nej jag skoja bara. Men hon äter nu iallafall vi har köpt nytt foder, får hoppas det blir bra...

Lägg märke till "för känsliga charmtroll" vilket hon verkligen är!
God natt kära vänner!


Kommentarer
Postat av: Isabella Aflaki

hej! :)

nu har DU chansen att vinna ett iphoneskal/tillbehör till din iphone påp min blogg : http://isabellaaflaki.blogg.se/2012/march/vinn-ett-iphone-skaltillbehor.html#commentps. om du inte själv äger en iphone så är det en utmärkt present.Ta chansen. KRAMAR från mig! :)

2012-04-06 ♥ 11:20:18
Blogg: http://isabellaaflaki.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0