Sko jakt

2012-04-21 ♥ 13:56:25

Ja, vi var inne i stan på skojakt, men nu gav vi upp och är påväg hem till min faster som kom hem från semester igår. Blir en liten fika innan vi åker hem igen. Idag var det väldigt härligt väder, inte bästa dagen att åka bil på, skulle vart hemma och solat istället... Haha.

Imorse fick jag riktig lyx frukost, bacon, rostat bröd, yoghurt och juice! Mums vad gott det var och oj vad mätt jag blev, sen tog jag en dusch innan vi åkte och det är det jag har hunnit...

Hoppas ni alla har och får en fortsatt bra och solig lördag med massa godis och god saker!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0