RAMLÖSA, tre olika smaker.

2012-04-22 ♥ 15:02:00

RAMLÖSA med smak av ÄPPLE:
Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att den smakar så mycket. Man känner lite men man (jag) kan inte "identifiera" smaken, den smakar inte riktigt äpple. Den är drickbar men inte överdrivet god... Kanske lite smak av äpple cider ändå, en väldigt, väldigt svag!


RAMLÖSA med smak av VATTENMELON:
Faktiskt riktigt god enligt mig. Smakar som något jag verkligen känner igen men inte kan sätta fingret på vad det är. Inte stark, utan lagon mycket smak. Ingen smak man ska dricka allt för ofta eller för mycket av eftersom jag tror att det är ganska lätta att tröttna på. Men ett kallt glas i sommar, mums! Men speciell är den...


RAMLÖSA
med smak av SMULTRON:
Sommrig, mycket smak och bubblig. Skulle tro att den smakar smultron men jag vet inte, eftersom jag inte ätit riktiga smultron någon gång. Den är nog mycket godare kall, min var ganska varm när jag provade den! Ta ett glas då och då så kommer den vara riktigt sommrig och god!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0