PÅSKÄGG

2012-04-04 ♥ 19:54:59

Just nu gör jag iordning påskägg till mina kusiner

Och efter det väntar massa annat att göra. STÄDNING i alla former och träna spanska... Tar nog lång tid, shit. Såg nu att klockan redan är åtta! Trodde inte den hunnit bli så mycket...
Dags att fortsätta så jag kan lägga mig innan midnatt, känns så just nu. Men vi får se, jag städar inte längre än till nio.

Imorgon efter skolan ska jag till stan, med Josefin. Mysigt. Blir nog fika för min del, känner inte att jag behöver köpa något direkt, bara skönt att komma hemifrån och bort från alla läxor ett tag! Säkert hittar jag något ändå, svårt att låta bli, fast jag och Jossan jar ju lyckats ett par gånger ändå.
Men nu åter till städning och ägg!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kusin..då är väl det påskägget till mig anntar jag..ser smaskigt ut!! :)

2012-04-04 ♥ 21:25:22

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0