Outfit, nya tröjan

2012-04-07 ♥ 16:14:23

Tjenare, pappa har hämtat mig nu och jag sitter hemma. Pappa sover en stund och jag väntar på att Ebba ska svara på mina sms, så om du ser detta: EBBA KOLLA DIN MOBIL!

Jag har iallafall fått på mig påskkläder, gula byxor och nya tröjan

Tröja 99 kr, HM - Byxor 299kr, Gina tricot

Men nu tänkte jag käka lite mera godis, det är ju faktiskt påskafton idag! Klockan sju ska vi bort, men jag måste laga mat innan det. Dom vuxna ska äta lax men jag ska ha med mig kyckling!

Egentligen är inte påsk en högtid som jag sätter så högt. Det är ju mysigt att gå till folk och träffa folk men vad mer? Man äter massa godis och blir tjock, haha.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0