OROLIG

2012-04-01 ♥ 22:10:00

Såg nu att Lillis inte ätit någonting när vi varit borta, nu blev jag precis väldigt orolig. Nu gav jag henne och satt bredvid henne, men hon äter verken godis eller mat. VAD SKA JAG GÖRA?

Måste gå och se till att hon äter något nu, annars där jag av orolighet, min älskade katt!

God natt kära vänner, nu blir det TV en stund till och sedan blir det sängen, åter till skolan imorgon, men bara fyra dagar innan det är påsk lov! Hoppas alla haft en lika trevlig och mysig helg som jag har haft, min kusin är så jätte snäll och man känner sig så hemma hos dom!
GOD NATT!


Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv Kanske på tiden för ett erkännande:

Hehe kanske, kanske inte ;)

http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/april/gravid-eller-ej.html#comment

2012-04-01 ♥ 23:52:16
Blogg: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Elin

Stakkars, hoppas alt blir bra!♥ Kram til båda♥

2012-04-02 ♥ 11:35:52
Blogg: http://tollefsenelin.blogg.no/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0