Hemma efter mysig helg

2012-04-01 ♥ 19:25:28

Hej på er, känner att min blogg sida är kass för tillfället. Men nu kanske jag kan komma tillbaka med mycket nya ideer, bilder och uppdatering!

Jag är iallafall hemma nu och har hunnit plocka upp, klockan åtta ska vi äta framför så ska det låta... Påvägen hem shoppade vi lite, visar senare vad det blev! Men min helg har iallafall varit jätte mysig. I fredags åt vi ju tacos och i lördags var vi i Borås innan vi åkte hem för att sortera deras (massa) lego och käka pizza! Idag bakade vi, först bakade jag med det stora kusinbarnet (6år) och hans kompis, sen bakade jag med det lilla kusinbarnet (4år). Sen kom pappa och vi åkte hem, det var allt draget i väldigt korta drag!


stolt som nyss lärt sig cykla!
(Vill inte lägga ut  kort direkt på ansikterna av dessa sötsaker!)
MYS HELG!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0