FÖRARINTYGS PROV!

2012-04-18 ♥ 17:52:12


Foto&redigering: Jag // Kamera: Sony a290

Jag har bajs tråkigt! Sitter och skriver och läser till förarintyget, fick veta idag att provet nog är vecka 20 på onsdagen! Får ångest, igen. Kommer behöva träna alla veckorna som är kvar eftersom jag känner att jag inte kan något.... Men jag har lovat mig själv att göra mitt bästa och att jag vet att det är svårt! Nej, nu ska jag plugga vidare och hoppas på att lära!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du missar väl inte din chans att synas framför tusentals med läsare va? Var med i min Dagens blogg tävling, hade vart jättekul om du var med! ^^,

http://saandriiiee.blogg.se/2012/april/dagens-blogg-10.html#comment

var gärna med igen, KRAM

2012-04-18 ♥ 19:00:33

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0