Ahlgrens bilar.

2012-04-21 ♥ 19:17:54

Här är några bilder som jag tog med Close up filter igår:Foto: Jag // kamera: Sony 190 // + tänk ändå vad små bilarna är!

Som man kanske kunde förstå? Är jag iallafall hemma nu! Handlade lite mat påvägen hem, men idag blir det rester från igår och baguette, sen köpte vi avokado och chips som lördagsmys! Sen några olika smakers ramlösa, som jag kommer berätta om sen! Men nu ska jag fixa lite saker innan jag ska ta det lungt en stund!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0