På G

2011-10-14 ♥ 17:55:32

Är nu på våg till fritids gården. Idag ska dom bland annat bjuda på cup cakes tävling och sen har dom gymnastik salen i en timme på fredagar...

Idag på idrotten på skolan var det ganska kul faktiskt, vi spelade fotboll. Typ blixt boll eller något kallade dom det. Vi var tre lag och det laget dom först la ett mål fick vara kvar på planen och det andra fick byta. Vi fick stanna hela tiden! Det kanske inte låter så kul med det var det...

På Onsdag ska vi springa "skol joggen" med skolan också, det kommer nog bli jobbigt men ganska kul, tycker ni om idrott, jag gör det ibland.

Om ni undrar varför jag skriver ett långt tråkigt inlägg så är det för att fördriva tiden lite... Färjan är inte så snabb... Haha.

Får se också vilka jag träffar på gården ikväll.
Hoppas att ni får en bra fredags kväll!
Puss&Kram


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0