Full fart

2011-10-31 ♥ 23:12:20

Idag jag jag haft en riktigt slapp dag, bara varit hemma och slappat(svar på ebbas fråga, alltså har jag kommit hem). Det var riktigt skönt!
Men jag får ju inte slappa så länge, imorgon klockan kvart över två åker jag till mormor, det betyder sovmorgon iallafall! Men sen ska jag ju ta med mig Lillis till mormor. Det måste ju packas lite till henne mm. Hur nu ligger hon helt utslagen vid mina fötter!På onsdag blir det Ullared och på torsdag till lördag blir det Danmark, som sagt! Sen är det söndag hemma och ladda upp inför skolan igen! Men lite rutiner kanske är bra efter en vecka med SENA kvällar!

Nu ska jag faktiskt sova, eller iallafall lägga mig i sängen och lyssna på ljudbok...
Jag sov ju till tio idag och är därför inte så trött vid denna tiden på dygnet.

Får hoppas att ni har det bra och att ni får sova gott inatt!
Ha det gott!
Puss&Kram! <3

Ps. Hoppas du blivit bra hästen!<333(den där bak)


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0