Hemma

2011-11-20 ♥ 19:55:28

Är hemma hos pappa igen nu. Eller jag kom hem för ganska länge sedan men jag har ätit och varit med min katt som inte värkat sakna mig det minsta. Hon trivs så bra med pappa.

Just nu är det arga snickaren senare blir det antingen Gustafsson eller något nytt program på trean och efter det blir det Beck. När jag nu slår mig ner vid TN:n tar jag med mig en kopp varmt te och en god glass, hoppas vi har någon! Annars får jag äta det hos mormor imorgon(vi köpte glass idag)!

Imorgon blir det ingen sovmorgon! Ska åka kvart över sju och måste därför gå upp vid sex(i vanliga fall halv nio). Men jag ska ju inte tänka på hela dagen(på jobbiga saker iallafall, bara NO fast det är ju lite jobbigt). Men vad har jag för val....inget!
Bara att gilla läget!

Ville också säga Grattis till min klasskompis som fyller år idag, jag vet inte om hon läser men iallafall!
¡Grattis!

Nu blir det TV och katt, pussar till er! Hoppas ni får en trevlig kväll och en bra natt!


Kommentarer
Postat av: magda

har bloppis, den är länkad på min blogg så kika in! :)

2011-11-20 ♥ 20:05:58
Blogg: http://imagda.blogg.se/
Postat av: Isabelle :]

Sv: Okej :D

2011-11-20 ♥ 20:13:03
Blogg: http://isaloll.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0