Frukost

2011-11-08 ♥ 07:16:25
Slänger  in ett snabbt inlägg innan jag måste sätta mig och äta min frukost som idag består av Flingor i hallon youghurt, en hönö kaka och ett glas äpple juice.
Jag är väldigt trött idag eftersom att jag värkligen inte kunde somna igår, jag somnade halv ett. För det första sprang katten runt och busade och för det andra så blev jag pigg. helt Plötsligt bara, jag  var ju trött hela kvällen men nepp, inte när jag skulle sova. Jag ägnade tiden mellan 22 och 22.30 åt att läsa ut en bok som vi var tvugna att läsa i skolan "sms från soppero" Tycker faktiskt att den var ganska bra, men  jag vet inte om den rekomenderas....

Dagens frukost:
  

Jag önskar er alla en härlig dag!


Kommentarer
Postat av: Louise

kul att du är med :)allt bra ?

2011-11-08 ♥ 08:54:23
Blogg: http://sepenteen.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0