Brandman!

2011-11-28 ♥ 15:04:46

Min lärare är "extra" brandman!

Under våran sista lektion idag (NO) så fick han larm och var tvungen att springa iväg, Det betydde att vi endast behövde ha NO i fem miuter(lektionen är 80 min). Det var riktigt skönt eftersom att jag värkligen inte orkade med den lektionen. Vi fick inte tillbaka SO provet idag häller, men att rätta dom står först på vår vikaries lista... Hoppas hon hinner göra det snart. Spanska förhöret idag gick nog ganska bra!

 Jag har precis ätit och snart ska jag sätta mig och skriva en önskelista. Får se vad jag kommer på att önska mig år. Jag önskar mig typ bara dyra saker som te.x Blixt, fjärr utlösare och macro objectiv! Det blir nog kanske att även träna in lite spanska idag, så att man kan det ännu bättre till nästa vecka.

Nu har jag också fått en jul kalender. Eller jag har fått två, av farmor. Först en vanlig choklad och sedan en sådan här:

Det kommer att bli kul att öppna, längtar tills på torsdag då jag får se vad som döljer sig under luckorna!

Hörs senare!


Kommentarer
Postat av: EMMAS!

tack så mkt :D

allt bra? kram

2011-11-28 ♥ 15:16:03
Blogg: http://eemma.se
Postat av: EMMAS!

aaw vad bra :D

jo jag mår bra :D kram

2011-11-28 ♥ 16:27:23
Blogg: http://eemma.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0