30 November

2011-11-30 ♥ 16:53:57

Nu är jag äntligen hemma,
Jag slutar klockan tjugo över tre idag men färjan går inte förän fyra så jag han till ica. Jag köpte en loka och ostfralla till mellanmål!

Mums!

I
morgon är det första avsnittet av årets julkalender och första luckan i mina julkalendrar, och första december betyder att det endast är 24 dagar kvar tills julafton! Hoppas tiden går fort! Imorgon ska jag även till nordstan med min kompis Sofi, köpa lite julklappar och födelsedags present till pappa! När jag ändå pratar om min pappa så har han namnsdag idag och han skulle köpa något gott, hoppas på bakelse eller något liknande...

Snart måste jag göra min spanska läxa så jag slipper göra den i helgen och så måste jag göra mina förarintygs uppgifter innan jag glömmer av hur man gör det!

Vet ni en sak till? Nytt besöks record, 206 st!  Love all of you!

S
ka plugga en stund nu, Puss och Kramglöm inte anmälla er till veckans blogg här:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment
Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Nikki

Sv; Oj, det var många besökare...mitt rekord är 40 :). Men däremot är svaret på din fråga runt 20. Hur gör man för att få mer besökare? Några tips, håll ett öga på min blogg så gör jag länkbyte nu :) Kram <3

2011-11-30 ♥ 17:03:45
Blogg: http://canonkanonen.blogg.se/
Postat av: emmi

Kul att du är med i dagens länkar! Hör av mig när vinnarna är uppe =) Allt bra med dig idag då? Kram!

2011-11-30 ♥ 17:04:00
Blogg: http://fashiontwisted.com

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0