Hos syster nu!

2011-07-05 ♥ 15:35:45
Tjenare!
Just nu är jag hemma hos min syster och har lånt hennes dator en stund! Bredvid mig har jag nu hennes söta katt som för tillfället har en tratt... Vi har varit på torget idag med Mamma och Mormor, kollat lite i affärer och ätit lite. Tror att pappa ska hämta mig på vägen hem idag! Jag skulle igentligen ha gjort mitt sommar jobb idag, klippa gräs. men jag får ta det en annan dag det är roligare i stan! Eller hur?
Har ni något sommar jobb?
Imorgon måste jag städa hemma, tvätta golven mm, innan vi får gäster. men är man ändå hemma så spelar det ju ingen roll?
Min syster har en bärbar MacBook, vill också ha!
Nu ska vi fixa lite stuff ;) Hörs senare, Puss!<3

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0