Usch+outfit

2011-12-30 ♥ 15:02:00

Sitter på buss 20 nu, hade tänkt uppdatera på buss 24 men fick ingen ro. Några hållplatseer efter mig kom det på en äcklig j*ävla gubbe, han tog på min axel och typ sluddra "mår du bra". först tänkte jag bara "okej" sen gick han bak i bussen. Efter ett tag kom han fram och satte sig bakom mig (då stängde jag av datorn) Sen tog han fram något och började skvätta något som jag inte vet vad det var. Sen satt han och pratade där bakom och typ petade på en tjej bredvid mig, Jag bara längtade till jag skulle få gå av bussen, äckligt var det iallafall och lite läskigt!

Eftersom jag sa att jag bytt buss kanske ni fattar att det tillslut blev Frölunda torg som blev målet på min resa. Det är ju så jätte stort där nu när dom byggt ut. Så nu hoppas jag bara på att hitta något. Pappa ska möta mig där fyra så vet inte riktgt vad jag ska göra när jag kommer fram, borde vara framme om ungerfär en halvtimme så jag får väll gå och kolla efter en klänning innan pappa kommer eftersom han ändå tycker jag har så svårt att bestämma mig, haha.

Jag hann iallafall få två snabba outfits bilder med mobilen innan jag stack och dom har jag nu fått över till datorn. Här är alltså dagens outit:


Fick även en bild med katten!
Önska mig nu lycka till med klännings jakten!
Puss


Kommentarer
Postat av: Jennie ♥

Var gärna med i min tävling på bloggen :)

http://jennsiii.blogg.se/2011/december/tavlingsdags.html#commentGott Nytt År!

Jennie

2011-12-30 ♥ 22:24:04
Blogg: http://jennsiii.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0