trettonde december

2011-12-13 ♥ 07:04:01

Godmorgon, idag är det lucia eller?

Idag tror jag att det är lucia, vi ska iallafall ha det i skolan, vi missar en av våra två NO lektioner idag. Synd....Inte. Men jag ska inte vara med, jag ska bara kolla på. Det är direkt nu på morgonen så man hinner vakna innan man ska ha en "riktig" lektion.

Nu måste jag göra mig klar och äta frukost innan julkalendern börjar. Jag är ute sent i dag men ändå tar jag mig tid till er, bara för att ni inte ska tröttna! Snällt va? Jag tror inte jag hinner skriva något tidsinställt idag, men det märker ni ju i sånna fall!

Jag fick precis ett sms från min bästis Josefin, vi ska in till stan idag, känns som att jag är där ofta men det är kul. Hoppas det blir lika kul idag, men kan det bli annat när man är i stan och shoppar med kompisar? Jag tror inte det. Jag vet inte när jag kommer hem, blir det sent så blir det inga inlägg. Vi får se, kanse mobil inlägg?

Ha en bra lucia och en bra tisdag
Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Amanda Matanovic ☆

Godmorgon, allt bra med dig idag? :D// Amanda, http://ammm.blogg.se/

2011-12-13 ♥ 07:32:01
Blogg: http://ammm.blogg.se/
Postat av: KKUNGAMANDA

Vara med i min exklusiva tävling där du kan vinna en valfri vara från brandsinfashion.com?Isåfall klicka här --> http://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/exklusiv-tavling.html#comment

2011-12-13 ♥ 14:38:01
Blogg: http://kkungenduvet.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0