Redo för nästa

2011-12-25 ♥ 09:28:55


Här är en tjej som är klar och redo för nästa julafton.

Igår fick jag massa julklappar men jag fick ingen lucka att uppdatera någon gång. Jag har ingen lång lucka nu heller. Tänkte bara att det skulle finnas något att läsa. Pappa kommer runt halv elva och innan dess ska jag äta frukost och packa mina saker.

Jag fick iallfall:
Fjärrutlösare, Fotobok, blås apa, en ljuslykta med skumtomtar, kattgodis burk, smyckes skrin, örhängen, 3 nagellack, presentkort i djuraffär, presentkort på nordstan och pengar av mamma. Jätte nöjd!
Vad fick ni i julklapp?

Igår fick jag veta två saker:
1. min ena kusin och två av mina kusinbarn är sjuka, så dom kommer inte.
2. Jag hade fått ett paket på posten i fredags, nyfiken på vad det är? JA!

Nej nu hinner jag inte skriva mer, då blir jag stressad sen. jag tror inte jag uppdaterar idag. Riktig ppdatering kommer upptas på tisdag eftersom pappa är ledig på måndag!

Pussar*


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0