Pannkaks recept någon?

2011-12-29 ♥ 16:37:25

Älvsborgs bron är avstängd så pappa måste åka runt, vem vet när han är hemma?
Detta resulterade i att jag fick bestämma och fixa middag, då till mitt problem... Är det någon som kan receptet till pannkakor? Kommentera gärna med erat pannkaks recept NU! Tack på förhand.

En sak till, shit vad ont i ryggen jag har. Kände inget imorse när jag vakna. När jag gick upp sa det bara knak, sen har jag haft ont och inte kunnat gå rakt på hela dagen. AJ! Går här och ajar mig, katten är borta. Tror det beror på att jag tänkte duscha henne idag. Sen jag tänkte tanken har jag inte sett henne mera idag!


Kommentarer
Postat av: Moa♥

hihi, charmig katt ^^ ♥

2011-12-29 ♥ 18:59:05
Blogg: http://www.baradiinmoa.blogspot.com

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0