Letar Bio

2011-12-27 ♥ 13:24:29


Sitter här med en julmust och har precis duschat. Jag sitter och chattar med Josefin, vi försöker bestämma en film att se imorgon! Vi har iallafall lyckats bestämma dag...

Kvart över två ska jag åka in och hämta Lillis, har pratat med mormor och hon skulle försöka få Lillis att vara framme när jag kommer, haha. Lycka till mormor! Nu ska jag ta outfit kort till er! Jag får se om jag tar med mig datorn in till stan sedan, jag har ju inget skydd att ha den i än. Det står nummer ett på min att köpa lista. Nummer två är kläder till nyår! Jag har så svårt att köpa fin kläder!

Jag ska kolla lite på svampbob nu och kanske ta en macka till innan jag åker in till stan!
Kisses


Kommentarer
Postat av: Molly

Jag var med och tävlade om en nyckelring, har du avslutat tävlingen eller? Jag hittar ingenting. Och jag har kollat några ggr.

Kan du länka/skriva på min blogg när den är klar/inlägget ?

Kram.

2011-12-27 ♥ 18:24:50
Blogg: http://trollan.bloggplatsen.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0