Det märks att hon är hemma!

2011-12-28 ♥ 09:20:54

Nu märker vi att Lillis är hemma, titta vad hon har gjort i min säng:

Inte bara i min säng utan i resten av huset också, blir myckert att städa när granen åker ut, men det får pappa göra. haha! Egentligen har jag inte tid att skriva detta inlägget, jag måste snart åka in till stan, jag och josefin ska se tintin i 3D! Bion börjar halv två, tror jag det var och vi ska äta innan dess, mysigt.

Igår fick jag även ett svart fodral till min mini PC, det var riktigt gött att ha med på bussen, jag han till och med skriva en reklam artikel till en skoluppgift, känner mig duktig, nästan iallafall, det var ju trotts allt den lättaste av artiklarna, men nu är den gjord!

Just nu äter jag en macka med rödbetssallad och ett glas, äpple, apelsin och mandarin juice. Jag älskar juice
jag ska se om jag hinner skriva ett tidinställt nu så ni har något att läsa sen!

Jag älskar dig katten!

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Sannalitens.se

Hej! Hoppas allt är bra med dig och att du haft en bra jul! Jag tänkte kolla om du skulle vilja göra ett bloglovin-byte? I så fall är min adress den här: http://www.bloglovin.com/blog/2681438/sannalitensse Lägg bara till mig och skicka din länk så lägger jag till dig :) Om inte, så önskar jag dig även ett trevligt nyår :) Kramar!

2011-12-28 ♥ 09:47:59
Blogg: http://Sannalitens.se
Postat av: M A L I N

Haha men du skulle ju ändå skaka lakanet eller???

2011-12-28 ♥ 15:13:04
Blogg: http://lillamalins.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0