Andra december

2011-12-02 ♥ 06:49:34

Godmorgon,

Idag är det andra december och äntligen fredag, som jag har längtat! En dag innan helg, och ni ska veta hur länge jag tänker sova imorgon!
Ikväll blir det även filmkväll med ett trevligt gäng tjejer, det blir tacos och kanske lite godis. Kul ska det bli iallfall! Det börjar 18.00-22.00 så under den tiden blir det inga inlägg. Innan blir det nog något men efter sommer jag inte uppdatera eftersom att jag kommer hem halv elva och kommer vara HELT slut!

Idag har vi bara fem lektioner varav en är idrott som jag inte ska vara med på, det är dans, par dans.

Just nu inviger jag min tekopp med en kopp vaniljte och honung, stor nog var koppen i allafall och jag är super nöjd att jag köpte den!

(dålig bild, jag vet)

Om ca en halvtimme börjar julkalendern och jag hoppas att det händer lite mera idag, jag hoppas också att jag får något gott i julkalendern idag. Under lucka 3! Jag är ju hos min mamma på julafton så jag ligger en dag före, haha!

Men nu ska jag läsa lite bloggar, och sen ska jag njuta av mitt te och kolla på julkalendern!
ni glömmer väll inte eemmas.se och hennes julkalender?
Lucka ett var en valfi sak från uffessakerochting.se!


IDAG AVSLUTAS VECKANS BLOGG! anmäl er här:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment


Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: hrudå? :)

2011-12-02 ♥ 09:23:54
Blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: okej, jag gjorde dom i photoshop! :)

2011-12-02 ♥ 11:19:39
Blogg: http://beattriicee.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0